de valy » Sâm Iul 31, 2010 7:29 pm
Mi de scuze ca dau de veste tocmai acum insa am trecut prin foarte multe!
Sa va povestesc:Am nascut prin cezariana un baietel de 3.050 kg si inainte de operatie mi-a fost f greu pt ca mi-au facut anestezie rahie din cauza bolii nu au vrut totala pt ca au zis ca poate nu ma mai trezesc, insa tot greul a urmat dupa nastere.
9 zile am avut dureri groaznice de cap nu m-am putut ridica din pat, tensiunea f f mica, ameteli, iar la cateva zile mi-au amortit mainile de la cot in jos si coloana de la gat la jumatea mijlocului, am crezut ca nu imi mai revin , ma gandeam doamne oare paralizez?
Am vomat in fiecare zi, in ziua externarii chiar de 6 ori.
Acum ma declar 80% vindecata in afara faptului ca operatia mea este f umflata, iar in privinta bolii, am sunat medicul si mi-a spus ca reactii asupra ei se vor vedea peste 1,2 luni drept pt care deja incep sa se vada! De cateva zile ma dor rau genunchii.
Bebelusul deocamdata este bine, atat ca are colici si il doare burtica !
Pt CRISSELENA: Chiar daca am trecut printr-o perioada f f grea atat in timpul sarcinii cat si dupa, eforturile sunt meritate!
Eu zic sa urmezi in continuare tratamentul si sa nu-ti pierzi speranta niciodata pentru ca Dumnezeu te va ajuta chiar daca va fi mai tarziu.