La multi ani de sf ANDREI

La multi ani de sf ANDREI

Mesajde mary » Lun Noi 30, 2009 7:12 pm

Avind si noi pe acest forum pe cineva ce poarta acest nume ,poate mai sunt si nu stiu eu ,si cu aceasta ocazie sa va transmit tuturor ce poarta acest nume sau derivatele acestuia , toate urarile mele de bine si sanatate ,implinirea viselor ,dorintelor si o viata plina de liniste si pace sufleteasca .Nu te-am uitat Andreea de la cluj ,asa cum nu uiti nici tu de fiecare data si tii sa fii alaturi de mine la toate evenimentele mele, mai fericite sau mai putin fericite din viata mea .Andreea, mesajul meu catre tine sper sa fie dintre cele mai frumoase ,din cite si-ar putea dori un om ,sa fii sanatoasa ,fericita si sa ai tot ceea ce te poate implini in viata ,sfintul caruia tu ii porti numele sa te pazeasca de toate relele sa iti fie un bun ocrotitor si sa iti aduca pacea si linistea in suflet sa verse peste tine harul lui binecuvintat .te imbratisez cu mare drag ,si iti multumesc pentru cuvinetele frumoase pe care mie le-ai trimis .Sa nu uit cu aceasta ocazie pentru ca o vreme nu voi mai putea intra cu voi pe forum ,sa-ti multumesc Mili draga pentru mesaj ,stiu ca tu esti intotdeauna alaturi de mine si esti cum se spune un balsam pentru suflet atunci cind ai nevoie.Va imbratisez in egala masura pe toate fetele si baietii de altfel ,sa fiti iubite ,sanatoase si sa va bucurati de tot ceea ce va ofera viata ,ca viata e si asa scurta ,trece pe linga noi fara sa ne dam seama daca am traiat-o sau nu .multa dragoste va trimit din suflet MARY
mary

Re: La multi ani de sf ANDREI

Mesajde milica » Lun Noi 30, 2009 8:05 pm

ca antotdeuna mary cu initiativa si eu ma alatur ei si nu-mi ramane decat sa felicit cu mult drag pe andreea an special din cj si nu an ultimul rand pe tori care poarta acest nume la multi ani sanatate cat cuprinde si tot ceea ce doriti d-zeu sa va dea va pup
milica

Locaţie: timisoara

Mesajde ILEANARADU » Lun Noi 30, 2009 10:20 pm

Va zic si eu" La multi ani " Tuturor Andreilor si
"LA MULTI ANI" tuturor romanilor de maine !!!!!
Sa fi-ti sanatosi , voinici si fericiti !
Ataşamente
Flowers-On-Glass-1-2ALR2AX3JR-800x6.jpg
Cînd vrei ceva, tot Universul conspiră pentru ca tu să obţii ceea ce doreşti"Paulo Coelho -Alchimistul
ILEANARADU

Locaţie: Dambovita

Mesajde Andreea cj » Lun Noi 30, 2009 11:24 pm

LA Multi Ani ! Noua tuturor, si va multumesc pt urari. Sa avem parte cu totii de zile mai bune si insorite si sanatate cat mai multa!
Multumesc inca o data si va imbratisez cu tot dragul meu.
Andreea
Andreea cj

Mesajde hasegawa » Vin Dec 04, 2009 7:39 am

cu intarziere...La Multi Ani! la toate Andree-le si nu in ultimul rand si la papusa mea Andreea care o iubesc mult, mult sa creasca mare si sanatoasa...
hasegawa

Locaţie: japonia

Înapoi la Urari si sarbatori