de mary » Lun Dec 07, 2009 12:55 am
Draga mea Mili , iti multumesc din inima si pentru mesajul de pe forum cit si cel de pe telefon ,ma bucur din suflet ca te-ai gindit la mine si ca nu m-ai uitat,eram sigura ca nu vei uita , pe aceasta cale ii multumesc la fel din tot sufletul meu si Andreei de la cluj stiu ca m-ai sunat Andreea ,eu nu am auzit atunci imediat telefonul si tu mi-ai trimis mesaj ,iti multumesc din suflet si la fel si eu va trimit toate gindurile mele pline de drag si dor pentru voi.Da, intradevar ziua mea de nastere este exact pe 6 decembrie ,atunci mosul s-a gindit sa-i faca un frumos cadou mamei mele care e tare mindra de el si in ziua de azi ,nu vreau sa uit nici pe ADA fetita lui Lumi care si ea a implinit azi o frumoasa virsta ,si tuturor celor ce poarta numele de NICOLETA,NICOLAE SI TOATE CELELALTE DERIVATE ,din inima va imbratisez pe toate fara sa va spun cuvinte in vint ,sa va dea dumnezeu multa sanatate si sa aveti puterea sa treceti peste tot ceea ce va ofera viata sa aveti puterea sa luptati cu aceasta boala carestiti si voi ca in realitate ,ca e cam cruda cu noi uneori ,dar sa aveti multa dragoste intre voi ,pe toate va imbratisez cu mare drag si sa fiti asa cum va doriti voi sa fiti .Cuvintele sunt de prisos ,acum e foarte tirziu ,sunt un pic obosita am avut multi prieteni dragi care azi mi-au calcat pragul ,altii ,m-au sunat .cu drag Mary