LA MULTI ANI MARY

LA MULTI ANI MARY

Mesajde milica » Sâm Dec 05, 2009 4:10 pm

DRAGA MEA MARY FIINCA TU ESTI O PERSOANA SPECIALA ,BINENTELES CA ESTI NASCUTA ANTR-O ZI SPECIALA CUM E MOS NECULAI SI FIINCA NU AM UITAT CA PE TINE NU TE-A ADUS BARZA CI MOS NICOLAE NU-MI RAMANE DACAT SA-TI UREZ DIN TOT SUFLETUL SI TU STII BINE ASTA LA MULTI ANI !FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI MOSUL SA-TI ADUCA NUMA SANATATE CA DE RESTUL NU DUCI LIPSA SI DRAGOSTE NORMAL TE AMBRATISESZ CU MULTA DRAGOSTE A TA PRIETENA DIN VESTUL TARI CARE CAT MAI ARE MEMORIE NU TE VA UITA :lol: TE PUP DRAGA MEA SI SA FII SANATOASA
milica

Locaţie: timisoara

Re: LA MULTI ANI MARY

Mesajde mary » Lun Dec 07, 2009 12:55 am

Draga mea Mili , iti multumesc din inima si pentru mesajul de pe forum cit si cel de pe telefon ,ma bucur din suflet ca te-ai gindit la mine si ca nu m-ai uitat,eram sigura ca nu vei uita , pe aceasta cale ii multumesc la fel din tot sufletul meu si Andreei de la cluj stiu ca m-ai sunat Andreea ,eu nu am auzit atunci imediat telefonul si tu mi-ai trimis mesaj ,iti multumesc din suflet si la fel si eu va trimit toate gindurile mele pline de drag si dor pentru voi.Da, intradevar ziua mea de nastere este exact pe 6 decembrie ,atunci mosul s-a gindit sa-i faca un frumos cadou mamei mele care e tare mindra de el si in ziua de azi ,nu vreau sa uit nici pe ADA fetita lui Lumi care si ea a implinit azi o frumoasa virsta ,si tuturor celor ce poarta numele de NICOLETA,NICOLAE SI TOATE CELELALTE DERIVATE ,din inima va imbratisez pe toate fara sa va spun cuvinte in vint ,sa va dea dumnezeu multa sanatate si sa aveti puterea sa treceti peste tot ceea ce va ofera viata sa aveti puterea sa luptati cu aceasta boala carestiti si voi ca in realitate ,ca e cam cruda cu noi uneori ,dar sa aveti multa dragoste intre voi ,pe toate va imbratisez cu mare drag si sa fiti asa cum va doriti voi sa fiti .Cuvintele sunt de prisos ,acum e foarte tirziu ,sunt un pic obosita am avut multi prieteni dragi care azi mi-au calcat pragul ,altii ,m-au sunat .cu drag Mary
mary

Mesajde milica » Mie Sep 08, 2010 6:51 pm

draga mea prietena azi ptr ca porti un nume sfant un nume ce ne protejeaza intreaga suflare,un nume ce ne apara de toate ,un nume ce ne-a daruit un ISUS ca sa ne izpaseasca de pacat tu ai fost binecuvantata de D-ZEU sa porti acest nume maret,mie nu-mi ramane decat sa-ti urez multa sanatate tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca si un sincer LA MULTI AMI! poartal cu respect pana la urma te pup cu mult drag si dor a ta prietena care nu te uita si care te iubeste pusy
milica

Locaţie: timisoara

Mesajde mary » Mie Sep 08, 2010 9:47 pm

Iti multumesc din inima pentru urare ,sa dea dumnezeu asa sa fie ,fie ca sf Maria sa ma protejeze si sa imi fie alaturi toata viata mea si de altfel tuturor sa ne fie ocrotitoare ,te imbratisez cu mare drag .Toate urarile mele de bine si de sanatate ti le tramnsmit si tie si tuturor fetelor pe aceasta cale .
mary

Mesajde hasegawa » Joi Sep 09, 2010 1:57 am

La multi ani Mari, multa, multa sanatate si un dulce La Multi Ani!
hasegawa

Locaţie: japonia

Înapoi la Urari si sarbatori