durere gamba

durere gamba

Mesajde Magda » Mar Dec 08, 2009 5:32 pm

Buna!
De cateva zile m-au tot intepat gambele, dar astazi s-a agravat durerea la gamba dreapta. Ma doar chiar sub gamba, unde se termina ea, si la palpare parca e o umflatura:(
Sunt foarte speriata, mi-e frica sa nu se fi format vreun cheag de sange acolo.
Voi ati patit asa ceva?
Multumesc!
Magda

Re: durere gamba

Mesajde ILEANARADU » Mar Dec 08, 2009 10:06 pm

Salut.Cred ca nu este cazul sa te sperii.Nu ai nici un motiv.Aceste dureri pot avea multe cauze si nu cred ca sunt provocate de lupus mai ales ca nu ai inca acest diagnostic ,si sincer sper sa nu il ai niciodata !,iar daca era un cheag de sange se vedea.Esti predispusa la varice ? sau ai pe cineva in familie care are asa ceva? Eu cred ca ai facut un efort mai mare sau poate fi chiar de la frig.
Sanatate multa !
Cînd vrei ceva, tot Universul conspiră pentru ca tu să obţii ceea ce doreşti"Paulo Coelho -Alchimistul
ILEANARADU

Locaţie: Dambovita

Re: durere gamba

Mesajde mary » Mar Dec 08, 2009 11:01 pm

Draga mea Magda eu zic sa nu stai pasiva ,noi am avut cazuri de tromboflebite simple asa cum le descrii tu fara sa fi avut lupus si au fost greu de tratat ,au ramas cu urmari si cu tratament anticoagulant o vreme indelungata si stii ce greu e sa iti faci in fiecare luna coagulograma si dupa rezultate sa iti stabileasca si schema de tratament ,si noi avem o prietena pe forum cu sdr antifosfolipidic care a avut in antecedente tromboflebite si toate astea datorita lupusului , e rau lupusul cind e in activitate si mai ales cind e vorba de o afectare hematologica ,eu zic totusi mai bine sa nu am eu dreptate dar sa fii tu bine .te imbratisez cu drag .Mary
mary

Înapoi la Simptome si Afectiuni legate de Lupus