DOINITA

DOINITA

Mesajde patricia » Joi Dec 10, 2009 10:47 pm

Acesta este topicul pe care l-am creat pentru Doinita si unde puteti posta intrebari sau raspunsuri care o privesc. :)
patricia
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: DOINITA

Mesajde hasegawa » Vin Dec 11, 2009 5:46 am

Doinita, nu te descuraja, analizele au iesit de data asta proaste insa nu trebuie sa fie o regula si sa iasa si data viitoare la fel, urmeaza sfatul Patriciei si nu ai cum sa dai gres.Iti doresc multa sanatate si un moral cat mai ridicat.poop
hasegawa

Locaţie: japonia

Mesajde doinita06 » Vin Dec 11, 2009 11:10 am

Iti multumesc, Alina! Am citit mult despre tine pe aici si sa stii ca te admir sincer. Esti o luptatoare, la fel ca si celelate persoane de aici.
Incep sa nu ma mai simt atat de singura si de coplesita de toate bolile astea. Vad ca voi reusiti sa mergeti mai departe si asta imi da curaj.
Pupici.
doinita06

Mesajde doinita06 » Mie Dec 16, 2009 7:43 pm

Am si eu o intrebare si nu prea stiu unde sa o postez. Incerc aici. Doctorita de familie m-a anuntat ca sunt in grupa de risc si ca ar trebui sa-mi fac vaccinul impotriva gripei AH1N1. Nu stiu ce sa fac. Luni fac niste analize la Institutul de Pneumologie si o sa intreb si acolo. Voi stiti ceva despre vaccinuri si lupus?
doinita06

Mesajde ILEANARADU » Mie Dec 16, 2009 9:30 pm

Eu una nu as face asa ceva. Vaccinul este un microb introdus in organism cu scopul de a provoca producerea de anticorpi specifici pentru acel tip de microb.Iar la noi se stie ca producerea de anticorpi o poate lua razna .Asta este parerea mea ,tu trebuie sa iei insa decizia in functie de persoana ta.
Sanatate multa !
Cînd vrei ceva, tot Universul conspiră pentru ca tu să obţii ceea ce doreşti"Paulo Coelho -Alchimistul
ILEANARADU

Locaţie: Dambovita

Mesajde mary » Mie Dec 16, 2009 10:26 pm

Buna Doinita ,din pacate si eu fac parte la fel ca si Ileana din categoria scepticilor in acest sens ,respectiv de efectuare a vaccinurilor ,undeva pe acest forum a mai fost discutat acest subiect .In esenta vaccinarea influenteaza un sistem vital al organismului -sistemul imunitar ,deci in cazul nostru nici nu ar putea fi vorba ,se stie ca vaccinarea poate avea efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos ,de obicei se spune doar despre avantajele vaccinurilor trecindu-se cu vederea de fapt ce este mai important.In practica mea medicala am intilnit multe persoane ,sanatoase de altfel carora un vaccin le-a facut mai mult rau decit bine .In cazul nostru, stim majoritatea dintre noi ce inseamna ca sistemul imunitar sa ne fie dereglat deoarece datorita acestui fapt a venit aceasta boala peste noi ,vaccinurile nu fac altceva decit sa stimuleze sistemul imunitar sa produca anticorpi capabili sa distruga acel microb .Din experienta mea profesionala stiu ca la toti pacientii cu boli autoimune vaccinarea este interzisa ,ex poliartita reuamtoida ,sclerodermia ,miozita,hepatitele autoimune,tiroidita utoimuna etc.Deci eu va sfatuiesc ca inainte e a lua o astfel de decizie consultati medicul vostru curant .Se face atita tam tam cu campaniile de vaccinare pentru ca pur si simplu trebuie facute ,sunt bani in joc ,comisioane si multe altele si nu se mai tine cont de fapt de indicatiile efectuarii acestor vaccinuri si se merge cu vaccinarea ca pe banda rulanta nu se tine cont e reactiile care pot sa apara la orice om sanatos ,aceste lucruri le-am aflat cu citiva ani in urma de la un alergolog care mi-a spus ca un pas mare spre evolutia lupusului l-a avut si faptul ca atunci cu un an inaintede a mi se confirma boala facusem si eu un astfel de vaccin. Se pare ca vaccinul se prepara pe baza unor presupuneri ma refer la cel antigripal, cel uman ,se estimeaza,aproximeaza,ce s-ar putea dezvolta in viitorul sezon rece si aceste tulpini sunt inglobate in vaccinul antigripal rezistenta fiind asigurata doar de acele tulpini.....cam atit stiu deocamdata asa ca fiti precauti in acest sens .....cei care sunteti in dubiu mai intrebati persoane specializate in acest sens .Snatate si sa va dea dumnezeu numai bine .Mary
mary

Mesajde anca » Joi Dec 17, 2009 3:30 pm

eu am vb cu dr care ma supravegheaza si mi-a interzis orice fel de vaccin, inclusiv anti ah1n1. si inainte cu 6 luni sa ma imbolnavesc am facut vaccinul antigripal, cel clasic, dr mi-a zis ca sunt sanse f mari ca tocmai din cauza vaccinului sa ma fi imbolnavit, sa imi fi modificat sistemul imunitar. deci, eu nu sunt de acord cu nici un fel de vaccin de genul asta.
Nu le poti avea pe toate. Cum sa spun, ... unde le-ai pune?
anca

Mesajde doinita06 » Joi Dec 17, 2009 3:51 pm

Va multumesc mult! Nu-s obisnuita sa fiu bagata in seama si sunt uimita sa vad ca aici sunt persoane carorara chiar le pasa si chiar vor sa ma ajute, fie si cu un sfat. Si mie mi-e frica de vaccinuri. Eu iau acum propolis si sper sa ma protejeze si imi pun in nas picaturi din uleiueri de pin, euchalipt si menta. Zilele aste am avut niste dureri de cap cumplite. Am sinuzita dar si mucoasa nazala foarte uscata si respir greu. Azi am pus prima data picaturile si deja respir mai bine.
Va multumesc inca odata si va pup pe toate.
doinita06

Mesajde Ioana » Vin Dec 18, 2009 12:33 am

Noi nu facem vaccinuri de niciun fel, medicii ar trebui sa specifice foarte clar asta!
Ioana

Locaţie: Piatra Neamt/ Bucuresti

Mesajde hasegawa » Vin Dec 18, 2009 7:03 am

Ioana gresit, eu am intrebat daca ma pot vacina si mi-sa spus ca este ok, mi-am facut chiar programare la vaccinul de gripa porcina, nu este chiar interzis, asa mi-sa spus si mie in romania insa se pare ca japonezi nu merg pe aceea-si idee.Poop si sper sa nu se insele medici de aici
hasegawa

Locaţie: japonia

Mesajde mary » Vin Dec 18, 2009 11:53 am

Draga mea Doinita,intentia mea nu este sa te conving sa nu faci vaccinul antigripal dar tinind cont de cite reactii adverse are un vaccin chiar si la oamenii sanatosi, sotul meu primeste zilnic stiri de la BBC si alte stiri din strainatate si chiar aseara mi-a tradus un articol despre gripa cea mult mediatizata si chiar s-au dezvoltat multe controverse in acest sens ,asa cum eu ti-am mai spus si data trecuta ,eu personal am intilnit in practica mea medicala persoane si destul de multe din pacate care au ramas cu imunitatea scazuta de la administrarea acestui vaccin ,nu conteaza ca e uman sau porcin,tot vaccin e .Acuma totul ramine la aprecierea ta ,vei vedea tu ce faci ,dar fa sa fie bine pentru tine.Sa ai multa sanatate ,si sa indraznesti orice,aici sunt oameni intelepti,inteligenti si capabili sa te ajute,sfatuiasca sa iesi dintr-un impas ,sa macar sa iti ridicam moralul cit de cit ,oameni suntem si noi si din pacate impartim cam toti impreuna aceeasi suferinta ,ma refer la aceasta boala care ne-a incercat vietile tuturor.MULTA SANATATE .Mary
mary

Mesajde doinita06 » Vin Dec 18, 2009 3:57 pm

Fetelor, va multumesc mult.!
Mary, sa stii ca eu nu am asa mare incredere in vaccinurile antigripale, nici macar atunci cand e vorba de oameni sanatosi, dar in cazul nostru...
Luni, dupa ce imi fac analizele la Institutul de Pneumologie, il sun pe domnul doctor si-l intreb. Oricum trebuie sa-l sun pentru ca m-a pus sa-mi fac hemoglobina sa vedem cum suport dapsone si m-am trezit ca a mai scazut. :( Sper ca nu semnificativ...
Alina, or sti japonezii ce-or sti, ca de aia au ajuns asa departe. Chiar sunt curioasa ce va spune doctorul meu.
doinita06

Înapoi la Despre mine si lupus (Hai sa ne cunoastem)