VREAU SA VORBESC

VREAU SA VORBESC

Mesajde SIMONA C. » Mar Iun 01, 2010 8:51 pm

BUNA SEARA,
CITESC DE CEVA TIMP TOATE ARTICOLELE DE PE SITE SI TOT CE SCRIETI PE FORUM DAR NU AM AVUT NICIODATA NICI CURAJUL NICI TIMPUL SA SCRIU SI EU.DAR ACUM VREAU SA VORBESC...........
MA NUMESC SIMONA .AM 33 DE ANI SI LOCUIESC IN GRECIA DE 8 ANI.IN URMA CU UN AN AM AFLAT CA AM LUPUS.CAND BINEINTELES CA AM INTREBAT MEDICUL DE AICI<<CE BOALA ESTE ASTA?>>MI-A SPUS IN CATEVA CUVINTE DESPRE CE E VORBA ADICA SA NU CRED CA E GRIPA SI VA TRECE ,NU E O BOALA CU CARE TREBUIE SA INVETI SA TRAIESTI CA NU SE VINDECA NICIODATA.AM VENIT ACASA MA CITIT CATE CEVA PE NET SI M-AM INTREBAT <<DE CE TOCMAI EU?>>AM CITIT CA TREBUIE SA AI DURERI ,SA NU TE POTI RIDICA DIN PAT DAR EU MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU IN AFARA DE NISTE DEGETE VINETE SI PUTINA OBOSEALA NU AM AVUT NIMIC.AM MAI CAUTAT SI ALTI MEDICI REUMATOLOGI DAR CU REZULTATELE DE LA ANALIZE MI-AU SPUS TOTI CA AM LUPUS.IAU CORTIZON SI PLAQUENIL AM LUAT SI METROTRXAT DAR MEDICUL PE CARE IL AM ACUM MI L-A SCOS .IN REST SUNT BINE, MUNCESC SI INCERC SA NU MA GANDESC CA SUNT BOLNAVA.DAR DIN CAND IN CAND MAI IMI ADUC AMITE SI INTRU PE FORUM SA VAD CE MAI DISCUTATI VOI.MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA AM UN COPIL PTR. CA MI-AU SPUS AICI CA RISC SANATATEA MEA INCERCAND O ALTA SARCINA .VOI CE STITI DESPRE ASTA?
IN VARA VOI VENI IN ROMANIA IN CONCEDIU SI VREAU SA AJUNG LA TG.JIU PT. TRATAMENTUL ACELA NATURIST DIN PRODUSE APICOLE.L-A INCERCAT VREUNA DINTRE VOI?
CRED CATOATE AU UN INCEPUT SI LA FEL SPER SI EU CA DE ASTAZI AM SA INCEP SA AMNOI PRIERENI PRIN INTERMEDIUL ACESTUI FORUM.
SIMONA C.

Re: VREAU SA VORBESC

Mesajde patricia » Mar Iun 01, 2010 9:41 pm

Draga Simona
E bine ca ti-ai facut curaj sa impartasesti cu noi gandurile tale. Cam asta a fost si ideea forumului: sa putem spune liber ceea ce gandim si ceea ce ne preocupa in legatura cu boala si nu numai.
Cred, intr-adevar, ca esti fericita ca ai deja un copil. cu toate astea, desi sunt riscuri, o sarcina nu este exclusa. insa trebuie sa ai o discutie serioasa cu doctorul si apoi sa decizi ce este mai bine pentru tine si in functie de starea sanatatii tale.
Despre tratamentul cu produse apicole, iti pot vorbi din experienta. In primul rand trebuie sa stii ca fiecare persoana reactioneaza diferit. sunt persoane pe care le-a ajutat, sunt persoane carora le-a facut rau. este important sa verifici daca ai intoleranta la produsele apicole, ca sa nu dai bani degeaba. Apoi, tratamentul este insotit de un regim strict, foarte aproape de cel vegetarian. oricum, cat mai putina carne. in rest...nu pot spune ca m-a vindecat si nici ca a putut inlocui tratamentul pe care il urmam. cu toate acestea, in cazul meu, a avut rezultate f bune si m-a ajutat sa renunt mult mai repede la medicamente, desi nici nu poate fi vorba sa renunti la ele asa cum iti va spune cel care iti va da aceste tratament. Eu consider ca este un tratament adjuvant bun si cred ca este posibil ca, odata ajuns in starea de remisie, sa contribuie la mentinerea ei. dar doar atat.
Iti urez mult succes si astept mesajele tale in continuare
patricia
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde SIMONA C. » Mar Iun 22, 2010 9:44 pm

As vrea sa-i multumesc Patriciei pt. raspunsul la mesajul meu si sa-mi cer scuze pt. ca desi aproape in fiecare zi intru si citesc noutatile nu am reusit sa intru sa scriu.Am un serviciu destul de obositor 9-10 ore pe zi si acum a terminat si Alex (baietelul meu)clasa I.A fost un an destul de greu pt. mine dar cum am aflat de la voi nu trebuie sa ne plangem de nimic.Eu din fericire nu am simtit prea tare coltii acestei boli pana acum din acest motiv am si fost pe la diferiti medici reumatologi de aici din Salonic.Nu am dureri foarte mari doar articulatiile si poate putin mai multa oboseala doar atat .Multumesc lui Dumnezeu.Adevarul este pt. ca psihic stau foarte bine,cei din familia mea nu stiu cu adevarat gravitatea acestei boli si din acest motiv nu ma simt bolnava.Dar stiu ca la fiecare 6 luni trebuie sa fac analizele, in fiecare zi trebuie sa iau medicamentele,sa ma dau cu lotiunea de soare,sa nu mananc sare ..........si atunci imi dau seama ca totusi ceva rau exista.Dar asta este.Vroiam sa va intreb la cat timp faceti voi cotrol oftalmologic ?Eu inca nu am ajuns sa fac aceste teste pt .Plaqeunil,am un an de zile de cand iau.Si eu in afara de faptul ca nu mananc sarat alta dieta nu tin si nici dotorul nu mi-a zis nimic.Astept sa citesc si alte noutati de la voi.
SIMONA C.

Mesajde Magda » Mie Iun 23, 2010 11:40 am

Buna Simona,
Eu iau plaquenil din noiembrie. Prima data am facut control oftalmologic in ianuarie si apoi acum in iunie. Trebuie sa mai merg peste 6 luni.
Slava Domnului, a fost k fiecare control:)
Multa sanatate!
Magda

Mesajde milica » Mar Iul 20, 2010 10:59 pm

buna simona si cum obisnuiesc eu sa zic bine ai venit printre lupi,dar noi nu muscam si bine ai facut ca ti-ai facut timp sa vorbesti cu noi despre tine,an primul rand nu dispera totul va fi bine cu multa rabdare di optimist eu sunt bonlava dela 27 ani iar acu am 44 si multam ca traiesc anca cu multa oboseala ce nu ami mai trece dar important e ca supravietuiesc am un bait de 20 ani si al doilea am facut cezariana la 4 luni acu vreo 17 ani dandu-mi sanse minime de viata la unul din noi si asa am ramas cu unu tie sa-ti traiasca si sa te bucuri de el eu nu-ti pot dori decat multa putere de lupta ca de acu viata ta va fi doar o lupta si daca ai si sustinatori totul va fi mai usor,dar sa nu uitam ca chear daca suntem lupi avem dreptul la viata ca oricare alt om asa ca anainte ca rusi pupici curaj mult si voie buna sanatate cat cuprinde
milica

Locaţie: timisoara

Mesajde hasegawa » Vin Iul 23, 2010 10:31 am

Simona, eu am avut mari probleme cu vederea, adica m-a lasat aproape de tot timp de un an si ceva de zile, mi-am facut ochelari, ca nu vedeam nici macar la un metru distanata, adica vedeam forme, vedeam unde esti, insa nu vedeam ochii, gura, nasul...persoane-lor cu care conversam.Atunci mi-au spus ca am cataracta si ca trebuie operata, insa trebuia sa astept ca aveam tratamentul prea puternic si operatia putea fi un esec.Dupa ce mi-au mai scazut din tratamentlul de lupus mi-a revenit si vederea, acum nu port ochelarii si vad perfect, boala este, insa ma voi opera atunci cand va fi nevoie. La oftalmologie este bine sa mergi cand simti tu nevoia, cand observi ca ceva este in neregula. Cat despre tratamentele care se dau pt ochii, eu una nu prea am incredere, de obicei bolile de ochi nu se vindeca decat prin operatii, iar picaturile care ni se dau nu fac decat sa prelungeasca vederea cu cateva luni, maxim un an, dar tot la operatii se ajunge.Iar daca stai sa te gandesti la banii care ii dai pe picaturile pe care trebuie sa le pui in ochii din cateva in cateva ore...ajungi sa observi ca ai strans banii de operatie.
Mergi atunci cand crezi si simti ca ceva nu este in regula! parerea mea.
hasegawa

Locaţie: japonia

Mesajde SIMONA C. » Lun Aug 16, 2010 4:15 pm

BUNA,
Am fost in concediu in Romania ,concediu care a trecut f.repede si acum iarasi sunt in fata calculatorului la munca.Am reusit si am ajuns la dr. Andritoiu la Tg.Jiu pt.reteta pe baza de produse apicole si de astazi a inceput calvarul adica regimul.Mi-e groaza pt ca nu prea stiu daca trebuie sa urmez atat de strict cele scrise de dansul toate acele ceaiuri (am golit jumatate de PLAFAR in Braila),masajul cu pietre,baia in ceaiuri .Ma gandeam ca o sa fie un simplu tratament naturist si atat,pt.mine il vad ca un adevarat chin nu stiu ce pachet sa iau la munca ,nu stiu ce sa mananc acasa .Aici in Grecia e mai greu sa gasesc toate produsele naturale lapte,jintita si altele.Noroc ca lucrez intr-o fabrica de ambalat fructe si am din belsug asa ceva.Dati-mi si mie niste sfaturi va rog frumos,o data Patricia mi-a scris ca a urmat acest tratament si nu a renuntat nici la medicamente,dr. Andritoiu mi-a spus sa renunt ca in trei luni ma voi face bine, ca boala mi-a fost declansata de lipsa albuminei si nu sunt in faza avansata(asta o stiam si de la medicii de aici).
Va doresc concediu placut celor care mai au inca si multa sanatate.
SIMONA C.

Mesajde doinita06 » Lun Aug 16, 2010 8:36 pm

Simona, Patricia are dreptate: terapiile naturiste pot ajuta, dar nu neaparat si vindeca, asa ca in niciun caz sa nu intrerupi tratamentul, medicamentele. Ar fi bine sa te consulti si cu reumatologul tau in privinta tratamentului naturist pe care il urmezi. Chiar daca este vorba de plante, nu stii cum interactioneaza acestea cu medicamentele pe care le iei.
In privinta factorilor care au declansat boala, ar fi bine daca lucrurile ar fi asa de simple. Asta cu albumina este tare. Ca o curiozitate, eu am albumina crescuta de luni de zile, asa ca nu stiu ce sa spun despre teoria care ti-a fost prezentata.
Daca s-ar cunoaste exact care sunt cauzele acestei boli, poate ca s-ar putea pune la punct si un tratament care sa vindece. Pana atunci...
Ai mare grija ca noi nu avem voie sa luam imunostimulatoare, doar imunomodelatoare!
Controlul oftalmogic se face in general la 6 luni dar, daca oftalmologul considera ca trebuie, chiar si la trei luni. Este bine sa-l faci, pentru a fi sigura ca poti lua linistita plaquenilul.
In rest, ce sa-ti mai spun? Ma bucur mult pentru tine ca ai o forma usoara de boala si sa stii ca, daca te tii de tratament, ai sanse bune sa ca lucrurile sa nu se complice.
Te pup si nu abandona pastilutele!
doinita06

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Simptome si Afectiuni legate de Lupus