vacanta!

vacanta!

Mesajde Magda » Joi Iun 03, 2010 2:55 pm

Buna dragii mei!
Am niste nelamuriri legate de soare si boala asta:(
Voi cei care aveti boala de multi ani, cum ati procedat? la mare nu ati mai fost chiar deloc? am inteles ca nu am voie la mare, nici macar sub umbrela, dar seara? Adica pot sa ma duc la mare si sa ies afara doar dupa ce apune soarele?
Sau face rau si aerul de la mare?
Eu vreau sa merg intr-un wk pt un eveniment care are loc noaptea :)
Si mai vreau sa va intreb daca si temperaturile ridicate pot face rau? am concediu in august, inca e vara si pe unde vreau sa merg cred ca o sa fie mai cald ca in Romania; daca nu stau in soare, dar temperatura aerului este ridicata, imi poate face rau?
Astept raspunsurile voastre!
Va pup si sanatate multa :)
Magda

Re: vacanta!

Mesajde ILEANARADU » Joi Iun 03, 2010 3:02 pm

Magda ,eu merg de doi ani la mare . Am folosit crema cu 50 factor de protectie si haine lungi albe ,o umbrela si am iestit in orice moment al zilei ..... :D Acum depinde de fiecare cum reactioneaza ,important este sa te hidratezi si sa iei un supliment de vitamine ,pentru ca razele ultraviolete fabrica in organism radicali liberi .
Distractie placuta !
Cînd vrei ceva, tot Universul conspiră pentru ca tu să obţii ceea ce doreşti"Paulo Coelho -Alchimistul
ILEANARADU

Locaţie: Dambovita

Re: vacanta!

Mesajde mariana maracine » Sâm Iun 05, 2010 11:21 am

Magda,bolnavii de lupus nu sunt vampiri. crezi ca daca stai in Bucuresti si mergi pe strada ,nu esti expusa la soare?La mare poti merge pt distactie sau plimbari pe faleza -seara.Totul e sa nu te prajesti la soare.Emma a mers in fiecare an la mare dar nu face plaja,merge pt distractie (noaptea umbla , ziua doarme :lol: )iar baie a facut seara cand nu mai era soare :D .poti sta in Bucuresti,sa mergi la strand si tot soare e.Asa ca.......eu cred ca poti merge la mare da,trebuie sa fi constienta ca soarele face rau-trebuie sa folosesti indiferent de locatie creme de protectie cu factor cat mai mare-50 sau60.distractie placuta........!!!!! :D
mariana maracine

Înapoi la Lupusul in viata de zi cu zi