despre lupus

despre lupus

Mesajde FLORICA -NEACSU » Dum Iun 20, 2010 8:35 pm

sint Flori am 57 ani si am vasculita sistemica cu determinari cerebrale adica este sora cu lupusul si se da acelasi tratament de la 41aniam aceasta boala si am fost plimbata mult pina mi s-a descoperit.Nu am reactionat la medrol si imuran si acum din fac tratamentdin anul 2000 cu ciclosporina care mi-a stagnat boala dar mai am si o hepatita virala c am facut interferon si l-am facut degeaba , vreau sa va spun ca ciclosporina mi-a stagnat boala si chiar si simptomele au disparut eu imi perdeam cunostinta intre 5 minute si 3 ore ,acum nu mai imi piers cunostinta ,am citit si m-am documentat foarte mult despre aceste doua boli autoimune,acest tratament cu ciclosporina nu-l dau medicii ca este foarte scump.Darfoarte important ptr.mine a fost faptul ca mi-a schimbat radical midul de viata ,nu maninc carne si am devenit mai buna , mai tolera nta si l-am descoperit pe Dumnezeu.
FLORICA -NEACSU

Re: despre lupus

Mesajde ILEANARADU » Dum Iun 20, 2010 9:53 pm

Bine ai venit Flory !Si noua ni s-a intamplat cam acelasi lucru ...
Sa fii sanatoasa si te astept sa vorbim pe mess . :wink:
Cînd vrei ceva, tot Universul conspiră pentru ca tu să obţii ceea ce doreşti"Paulo Coelho -Alchimistul
ILEANARADU

Locaţie: Dambovita

Re: despre lupus

Mesajde hasegawa » Vin Iul 16, 2010 8:26 am

Bine ai venit.Ne bucuram ca mai exista cineva care sa ne spuna ca medicamentele si-au facut efectelul dorit si ca boala a stagnat. Sper sa nici nu mai revina in cazul tau, multa, multa sanatate!poop dulce
hasegawa

Locaţie: japonia

Înapoi la Despre mine si lupus (Hai sa ne cunoastem)