Sunt Iuliana,sunt din Tg.Mures si am 43 ani.
Am fost diagnosticata cu les din 2003,nu am vrut sa cred, am facut analize si la Cluj,unde am facut biopsie rezultatul "aspectul pledeaza pt.un sindrom Sjogren desi tabloul histologic nu este inca perfect constituit."Am facut 1 an tratament cu prednison,dupa care jucandu-ma cu dozele am reusit sa renunt,e drept ca 2 saptamani au fost un calvar.Acum insa a trebuit sa revin la medicamente,au iesit pt. prima data celulele lupice pozitive.Tratamentul pe care il urmez este prednison 30 mg (am scazut la 10 mg) placquenil,aspacardin.
Tratamentul totusi mi-a facut bine,ma pot concentra ,am momente mai bune.Acum nu ma laud cu asa ceva.Imi apar mici eruptii cutanate care dispar,dar am facut un abces fesier ce a necesitat interventie chirurgicala,primid tratament cu zinat si ketonal, pe linga celelalte.Dupa 4 zile am inceput sa vars, fara a ma durea ceva,am facut temperatura,stare de somnolenta ,oboseala,sunt unflata in special fata,picioarele,mainile. Am facut masaj, presopunctura si dupa ma simteam mai bine.
Ajuta masajele?Dar alimentatia naturista?Doamna doctor nu este de acord cu suplimentele naturiste.
Daca nu va raspund sa stiti ca de maine sunt internata urman sa raspund cand revin,eventual imi transimete fata mea.