Dreptul la informare al pacientilor,

Systémový lupus eritematos sistemic,

Sau abreviat LES, este o gravă boală autoimună, cu experiență în principal de femei. Poate afecta numai pielea, dar de multe ori sunt afectate articulațiile, inima, plămânii și rinichii. Simptomele de LUPUS poate fi ușor confundat cu alte condiții, care, în clienți complica diagnosticul adecvat. Lupusul cutanat este foarte neplacute precum și restrictive boala, pe care clientul papuci de-a lungul vieții.

Systémový lupus eritematos sistemic,

Cuvinte lupus în latină implică lup, precum și își are originile în evul centru, când indicațiile de boala profesioniștii din domeniul medical amintit de urmele de muscatura de lup. În experiența republicii cehe problemă de sănătate, aproape zece mii de persoane. Femeile sunt influențate mai des decât bărbații, aproximativ într-un raport de Un toate-naturale sarcina de organism, sistemul imunitar este de a proteja organismul. În cazul oamenilor, în care s-a materializat lupus, nu functioneaza. Sistemul lor imunitar, pe de altă parte ataca propriile celule, luptele împotriva său foarte propriu țesuturi și, de asemenea, organismele, declanșând le umflarea și, de asemenea, distruge-le.

Lupusul poate cauza probleme majore, dar, de asemenea complet faptul că nu a esențiale organe ale corpului. Motivul exact pentru lupusul nu este încă înțeles. Pe caz de boala asta este, cu toate acestea, probabil, a determinat un amestec de genetica, hormoni precum și aspecte exterioare, care includ radiația solară, anumite infecții și, de asemenea, medicamente, stres și anxietate și așa mai departe. Pentru în jurul valorii de această boală, cu toate acestea nu este contagioasa. Semnele de lupus Piele lupus este de înțeles că se pot manifesta o serie de simptome, care de obicei variază de la client la persoană.

Primele indicii arată,

În general, între 15 și 44 de ani. Unii oameni experimenta o ușoară agravare pentru alții, cu toate acestea, nevoi speciale pot provoca grave. Cele mai populare semn este așa-numita motýlovitý eritem. Aceasta este o inflamație pe piele a feței în forma normală de aripi de fluture. Erupții cutanate cu toate acestea pot fi observate chiar și pe umeri, piept și partea de sus extremități. Aceste pielea indicații sunt, de obicei agravate de influența de soare.

Primele indicii arată,

În cursul bolii pot simptome de lupus ajustare. Frecvent alternând cu perioade de agravare a bolii de regresie, cu perioada când lupus este mult mai puțin activă și semnele și simptomele sunt mai blande sau dispar total remisie. Lupus precum și fezabile problem În plus față de cele deja menționat semne și simptome pot lupus, motiv pentru care, de asemenea, umflarea rinichilor sau lupusovou nefrită. Se deterioreze și capacitatea rinichilor de a se scurge din excremente elementele procesului metabolic, în urină, atunci când umflarea are loc în sânge, precum și de proteine sănătoase. Persoana după care frecvent se luptă cu umflarea precum și de intimidare la insuficienta renala.

De multe ori, cu toate acestea, apare ca renală handicap nu a venit cu de probleme, precum și după aceea, aveți nevoie pentru a fi sigur de a investiga urina și, de asemenea, a scăpa de un exemplu de celule de rinichi. Printre alte posibile dificultăți în legătură cu evenimentul de lupus constau, de exemplu, inima precum și vasculare condiții, boli pulmonare, anemie sau, de asemenea, depresie și anxietate. Medical diagnosticul de lupus Adecvată pentru a stabili diagnosticul medical de lupus nu este simplu. Lupusul afecteaza numeroase organe, precum și semnele și simptomele de multe ori recomanda ca aceasta este o cu totul altă condiție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*