Cât de multă masă musculară puteți câștiga într-o lună

Când intri într-o sală de gimnastică pentru prima dată și vezi bărbați musculare și femei musculare, este firesc să sperăm că veți arăta în curând ca ei. Este nevoie de mult timp pentru a obține o figură perfect sculptată, dar în decurs de o lună veți vedea cu siguranță primele rezultate nu numai dvs. ci și împrejurimile. Cel puțin 1 kg de masă musculară de la o lună veți câștiga cu siguranță.Începătorii construiesc mai repede masa musculară.Oamenii care abia încep să lucreze fac o mulțime de greșeli, totuși construiesc mușchi mai repede decât o persoană care a mers la sală de ceva timp și exerciții fără a face greșeli.

Construirea musculaturii devine din ce în ce mai

Construirea musculaturii devine din ce în ce maiDificilă în timp, deoarece fiecare persoană are o limită superioară prestabilită cu privire la câtă masă musculară poate câștiga. Dacă organismul se bazează pe supraviețuire, face tot ce-i stă în putință pentru a asigura eficiența, iar prin adăugarea a 4,5 kilograme de masă musculară, eficiența corpului scade.Cum genetica afectează creșterea musculară.Genetica poate influența în mare măsură limita superioară a câștigului de masă musculară. În timp ce unii sportivi sunt rapid sau extreme răspuns care construi musculare incredibil de repede, alții mai mult timp pentru a atinge același výsledku.

Co puteți face pentru construirea musculare.Chiar dacă nu vă puteți controla genetica cel puțin pentru moment, modul în care vă programați programul de antrenament, precum și nutriția, are un impact enorm asupra maximizării potențialului genetic. Practicați mai multe seturi care vizează un grup muscular, variind de la 6 la 12 și 1 minut de odihnă între seturi, pentru hipertrofie maximă procesul celular din spatele creșterii musculare. Creșterea timpului sub tensiune și maximizarea intervalului de mișcare în limitele formei corecte, desigur sunt alte strategii.

Pentru construirea cât mai multor mușchi posibil.Observați aportul de protein.Pentru o creștere optimă a mușchilor, bărbații ar trebui să consume 0, 4 până la 0, 55 grame de proteine pe kilogram de greutate corporală de patru ori pe zi. Deci, dacă cântăriți 81 kg, funcționează pe patru mese de 33 până la 45 de grame de proteine. Standardul actual este puțin mai mare, de 1, 5 până la 2 grame pe kilogram pe zi, dar principiul de bază este același corpul tău are nevoie de proteine.Păstrați acest aport, exercitați sincer și vă puteți aștepta să vedeți primele semne ale creșterii musculare în trei până la patru săptămâni.

Un corp musculos solid a fost mult timp

Un corp musculos solid a fost mult timpNu numai dorința bărbaților, ci din ce în ce mai des a femeilor. Și dacă sunt deranjați de câteva kilograme în plus, în același timp vor să piardă în greutate. E posibil așa ceva.Da, este, dar are uses.So cum e Pot pierde kilograme în timp ce câștig mușchi.Două obiective complet contradictorii. Pierderea țesutului adipos necesită o reducere a aportului de energie, câștigând în același timp mușchiul opus. Kilogramele scad Dacă avem o cheltuială mai mare de energie decât aportul său.

Dacă vrem să construim mușchi, trebuie să oferim organismului mai multe calorii decât are nevoie. În caz contrar, nu va apărea o nouă masă musculară. În ciuda acestui fapt, este posibil să scapi de depozitele de grăsimi și în același timpcâștigând masa musculară. Din păcate, acest lucru nu este posibil cu toată lumea. Acest obiectiv poate fi atins numai de către începători cu greutate în exces, sportivi după o lungă săritură de antrenament, persoane cu echipamente genetice extraordinare și utilizatori de steroizi.

Cu toate acestea, există foarte puține persoane cu echipamente genetice extraordinare, iar utilizatorii de steroizi, pe lângă câștigarea mușchilor, solicită probleme grave de sănătate.Începătorii neînvățați au o condiție excelentă pentru câștigarea atât a mușchilor, cât și a forței. Corpul lor are o capacitate uimitoare de a folosi excesul de grăsime ca sursă de energie pentru creșterea musculară. Antrenamentul stimulează organismul să utilizeze rezervele excesive de grăsime ca surplus de energie pentru creșterea musculară.

Prin urmare, ambele procese eliminarea depozitelor

Prin urmare, ambele procese eliminarea depozitelorDe grăsime și creșterea simultană a masei musculare, apar simultan și maxim eficient. Din păcate, această abilitate este de scurtă durată, deoarece treptat se pierde. Cu toate acestea, nu există niciun motiv să vă faceți griji. Ai câștigat mai puține magazine de grăsime și mai multă masă musculară.A avea mai multă masă musculară înseamnă a avea un metabolism mai rapid. Metabolismul mai rapid înseamnă că organismul arde mai multă energie chiar și în repaus. Pierdem din greutate din ce în ce mai ușor, figura noastră se întărește și devine mai funcțională.

Această capacitate uimitoare și, din păcate, temporară de a scăpa de rezervele de grăsime și, în același timp, de a recruta mușchii este, de asemenea, posedată de sportivi care recrutează mușchii pierduți înapoi. Le este dată de așa-numita memorie musculară. Dacă un atlet se întoarce la regimul său de antrenament după o pauză lungă, corpul său câștigă mușchi pentru o perioadă scurtă de timp și, în același timp, pierde grăsime.Evident. Ar fi o greșeală să renunțe la visul figureonly, deoarece corpul tau nu are capacitatea de a scăpa de excesul de rezerve de grăsime și, în același timp, să câștige masei musculare.

Și tu îți poți atinge obiectivul. Dar condiția este să împărțiți ambele procese în timp úseky.To aceasta înseamnă că într-o perioadă de timp veți scăpa de rezervele de grăsime, iar în următoarea perioadă vă veți concentra pe câștigarea masei musculare. Determinarea individuală perioade de timp este individual, depinde de cantitatea de rezerve de grăsime și la prima condiție fizică.În plus față de determinarea individuale perioade de timp, diferite de comutare metode sunt, de asemenea, funcțională.

Esența lor este alternanța zilelor când vă concentrați.Asupra pierderii de grăsime cu zile când, dimpotrivă, veți fi implicați în creșterea masei musculare.Aceste metode au un dezavantaj-rezultatele nu vin destul de repede. De aceea, această opțiune nu este interesantă pentru mulți oameni care doresc rezultate rapid și ușor. Pe de altă parte, care este mai bine.Atingeți încet, dar sigur, obiectivul dvs. sau implementați diete drastice, unde efectul JoJo este aproape sigur predeterminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*