Pentru Asociatia Lupus Romania

Nu există nici un examen special,

Nu există nici un examen special,Care va face cu siguranță posibil pentru a verifica starea de incertitudine care acest lucru este aproape lupus. Profesioniștii din domeniul Medical folosesc de multe ori o combinație de diferite metode, care includ detaliate examen fizic, teste de laborator teste imunologice, biochimice examen, de sânge, ochi și, de asemenea, neurologice de evaluare, și, de asemenea, pielea sau biopsie renală. Cât de lupus remediu În prezent, nu se poate lupus nu complet vindecat.

Cu toate acestea, există o varietate de alternative care ajuta pentru a ușura programul de boala. Obiectivul general al tratamentului este în accesoriu pentru a provoca o stare de remisie ameliora sau elimina simptomele de stare, de asemenea, la evitarea și, de asemenea, evitarea deteriorarea pe termen lung a organelor corpului Terapia de lupus în persoane individuale variază în funcție de gradul de boala lor. Majoritatea sunt servite imunosupresoare, care sunt medicamente care suprima corpul sistemul imunitar. Lor efect secundar este cresterea tumorii, pentru că un supus corpul sistemului imunitar față de acesta poate corpul de salvgardare în sine.

Alte terapii alternative sunt

Alte terapii alternative suntCorticosteroizi de exemplu Prednison, care are proprietati anti-inflamatorii, dar ele au în plus o varietate completă de efecte adverse, ains de exemplu Ibuprofen sau Diclofenac, precum și anti-malarie medicamente. Lupus în timpul sarcinii Concediul de maternitate și, de asemenea, maternitatea poate fi pentru o persoana cu lupus extrem de supărătoare. De obicei, din cauza complicațiilor legate de această condiție vreodată înainte de a rămâne însărcinată ei nu pot sau sunt în mod repetat la avort.

Dacă boala transferați de la mamă la făt, la copiii cu lupus se dezvăluie, de obicei, pe pielea și inima. Ca urmare a asociat pericole, ca sunt o varietate de dificultăți sau efectele adverse ale medicației pentru lupus, sarcinii este necesar pentru a planifica foarte atent și, de asemenea, în cele din urmă l urmeze, de asemenea, de specialitate mediu de lucru. Femeile sunt, de obicei, recomandat să urmeze un copil în timpul scurs de la ultima regresie a bolii a fost de fapt o majoritate de un an. Lupus eritematos sistemic LES, denumit în continuare lupus este doar unul dintr-o echipă de așa-numitele boli autoimune.

Organism sistemul imunitar, naturale a căror sarcină este de a organismului de a proteja, combaterea în boală autoimună față de propriile celule și organisme u de lupus, cum ar fi piele, articulatii, rinichi, creier, inimă, plămâni, sau sânge precum și dăunează. La prima vedere, denumirea specifică de condiție își are originea deja în centrul vârstele. Lupus este latină pentru lup. Pielea modificările în fața unui bolnav medieval medici semăna cu urme de muscatura de lup.

Cuvântul eritematos sistemic sau în plus

Cuvântul eritematos sistemic sau în plusEritematos sistemic se referă la nuanta rosu de aceste depozite. În cele din urmă, cuvintele sistemul este de subliniat, că boala poate afecta toate organele corpului uman. Incidența precum și cauza principală a stării Lupus influențe doamnelor mai general decât băieții aproximativ în proporție de 9:1 și, de asemenea, primele semne și simptome apar de regulă între 15 și 44 de ani. Anual, în republica cehă cu siguranță va dezvolta lupus cu privire la 500 de persoane. Cauza lupus este neidentificat, cel mai probabil, cu toate acestea, în caz de stare a inclus o combinație de o serie întreagă de aspecte ereditare, hormon precum și de factori din mediul extern, cum ar fi lumina soarelui, stresul și anxietatea, anumite medicamente și, de asemenea, infecții.

Există numeroase simptome de lupus, care poate varia pentru fiecare client. Lupusul poate afecta alte organe ale corpului, precum și, de asemenea, gradul de dizabilitate diferă mai degrabă-de la ușoară până la foarte grave, posibil letale. În timpul condiție este în mod normal de rotație perioade de agravare a semnelor și simptomelor condiție de sarcină, regresii precum și durate de dispariția sau reducerea semnelor remisie. Una dintre cele mai tipice simptome constau, în general, de oboseala, febra, pierderea in greutate, disconfort și umflarea articulațiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*